Viesi ir sajūsmā par šīm kabaču uzkodām un jautā recepti: dalos ar 2 receptēm, jūs nenožēlosiet, ja pagatavosiet

Gatavosim kabaču šķēles ar ķiplokiem un zaļumiem. Forša recepte, kas vienmēr aizņemtajām mājsaimniecēm noteikti jāsaglabā.

Šī garduma pagatavošana var aizņemt kādu laiku, taču tas ir tā vērts. Viesi novērtēs pikanto garšu un patīkamo aromātu. Kas jums nepieciešams, lai pagatavotu šīs gardās kabaču uzkodas?

Kabaču šķēles ar ķiploku

Starp citu, izmantojot līdzīgu principu, jūs varat pagatavot ne tikai kabačus, bet arī citus dārzeņus. Piemēram, papriku un baklažānus.

Tiem ir viegli pievienot sēnes, ziedkāpostus vai brokoļus. Lieliska salikums, vai ne?

Priekšrocību un izcilas garšas kombinācija. Šo dārzeņu gatavošana ir labs risinājums lielai kompānijai. Ir svarīgi tikai tos pareizi pagatvot.

“Īpašais” kabacis

Vispirms varat mēģināt pagatavot iegarenus dārzeņus ķiploku marinādē. Derēs kabačivai baklažāni. Visa būtība ir tāda, ka tos vajadzēs viegli apcept.

Taču turpmāk varat gatavot arī sēnes, kāpostus un paprika šādā veidā. Vienīgā atšķirība ir tā, ka tos necep pannā, bet cep cepeškrāsnī.

SASTĀVDAĻAS

3 kabači

4 ēd.k. citrona sulas

garšvielas pēc garšas

dilles

pētersīļi

koriandrs

loki

ķiploks

SAGATAVOŠANA

1.Vispirms pārgrieziet kabačus divās daļās un pēc tam sagrieziet apmēram 1 cm biezās šķēlēs. Ne pārāk plānas un ne pārāk biezas. Katru kabaču gabalu apcep nelielā eļļas daudzumā.

2.Citronu sula, sāls, ķiploki un sasmalcināti garšaugi ir rūpīgi jāsajauc. Šo maisījumu uzklāj uz katras kabaču šķēles.

Lasi vēl: Garšīgs, sulīgs šašliks armēņu gaumē: recepte, kas jūsu garšas kārpiņas sajūsminās

Kvadrātveida traukā ielieciet apcepti kabaču kārtu un apsmērējiet ar citrona-ķiploku mērci.

Virsū lieciet nākamo kārtu un atkārtojiet darbību ar katru kabaču kartu.

3.Tagad marinētos kabačus nepieciešams ievietot ledusskapī uz 1 stundu. Nu, ja jums nepatīk pārāk daudz eļļas, tad cepiet dārzeņus cepeškrāsnī. Un apziež tos ar citrona, ķiploku un garšaugu mērci burtiski 5 minūtes pirms tie ir gatavi.

Šķir nākošo lapu, lai iepazītos ar otru kabaču recepti…

Leave a Comment